Call to reserve
your spot today

877-529-9729

The Ultimate Music Vacation
January 31st - February 5th, 2009
Sail from Miami, visit Key West, Coco Cay
(for our private island beach party!) and the Bahamas.

2009 Cruise Show Schedule

January 31 – February 5, 2009
Miami • Key West • Coco Cay • Bahamas

Saturday January 31, 2009 Depart Miami - Casual Night
4:00PM Depart Miami
5:00PM Sail Away Party Pool Deck 60 mins
5:30PM Marion Meadows Celebrity Showroom 60 mins
6:00PM Dinner Seating - Early Grand Restaurant 120 mins
6:30PM Nick Colionne Celebrity Showroom 90 mins
7:30PM Chieli Minucci Rendezvous Lounge 60 mins
8:30PM Greg Adams Celebrity Showroom 60 mins
8:30PM Dinner Seating - Late Grand Restaurant 120 mins
9:30PM Mindi Abair Celebrity Showroom 90 mins
10:15PM Chieli Minucci Rendezvous Lounge 60 mins
11:30PM All Star Jam Session Celebrity Showroom 90 mins
11:30PM Show TBA Rendezvous Lounge 90 mins
11:30PM Xstacy Party Band Crystal Room 90 mins

Sunday February 01, 2009 Key West - Favorite Team Night
12:00PM Pool Show - TBA Pool Deck 60 mins
1:00PM Larry Carlton Celebrity Showroom 90 mins
1:00PM Alan Hewitt Rendezvous Lounge 60 mins
3:00PM Pool Show - TBA Pool Deck 60 mins
3:30PM Larry Carlton Celebrity Showroom 90 mins
3:30PM Alan Hewitt Rendezvous Lounge 60 mins
5:30PM Michael Lington Celebrity Showroom 60 mins
6:00PM Big Game Party Crystal Room 240 mins
6:00PM Dinner Seating - Early Grand Restaurant 120 mins
6:30PM Heather Headley Celebrity Showroom 90 mins
7:30PM Steve Oliver Rendezvous Lounge 60 mins
8:30PM Michael Lington Celebrity Showroom 60 mins
8:30PM Dinner Seating - Late Grand Restaurant 120 mins
9:30PM Heather Headley Celebrity Showroom 90 mins
10:15PM Steve Oliver Rendezvous Lounge 60 mins
11:30PM All Star Jam Session Celebrity Showroom 90 mins
11:30PM Show TBA Rendezvous Lounge 90 mins
11:30PM Big Game Replay Crystal Room 90 mins

Monday February 02, 2009 Bahamas - Formal Night
2:30PM Althea Rene Celebrity Showroom 60 mins
3:30 PM Acoustic Alchemy Celebrity Showroom 90 mins
3:30PM Steve Cole Rendezvous Lounge 90 mins
4:30PM Pool Show TBA Pool Deck 60 mins
5:30PM Greg Adams Celebrity Showroom 60 mins
6:00PM Dinner Seating - Early Grand Restaurant 120 mins
6:30PM Mindi Abair Celebrity Showroom 90 mins
7:30PM Shilts Rendezvous Lounge 60 mins
8:30PM Marion Meadows Celebrity Showroom 60 mins
8:30PM Dinner Seating - Late Grand Restaurant 120 mins
9:30PM Nick Colionne Celebrity Showroom 90 mins
10:15PM Shilts Rendezvous Lounge 60 mins
10:30PM Comedy Show Crystal Room 45 mins
11:30PM All Star Jam Session Celebrity Showroom 90 mins
11:30PM Show TBA Rendezvous Lounge 90 mins
12:00AM Comedy Show Crystal Room 45 mins

Tuesday February 03, 2009 Coco Cay - Tropical White
2:30PM Althea Rene Celebrity Showroom 60 mins
3:30PM Acoustic Alchemy Celebrity Showroom 90 mins
3:30PM Steve Cole Rendezvous Lounge 90 mins
4:30PM Pool Show TBA Pool Deck 60 mins
5:30PM Steve Oliver Celebrity Showroom 60 mins
6:00PM Dinner Seating - Early Grand Restaurant 120 mins
6:30PM Boney James Celebrity Showroom 90 mins
7:30PM Show TBA Rendezvous Lounge 60 mins
8:30PM Steve Oliver Celebrity Showroom 60 mins
8:30PM Dinner Seating - Late Grand Restaurant 120 mins
9:30PM Boney James Celebrity Showroom 90 mins
10:15PM Show TBA Rendezvous Lounge 60 mins
10:30PM Comedy Show Crystal Room 45 mins
11:30PM All Star Jam Session Celebrity Showroom 90 mins
11:30PM Show TBA Rendezvous Lounge 90 mins
12:00AM Comedy Show Crystal Room 45 mins

Wednesday February 04, 2009 At Sea - Caribbean Night
12:00PM Alan Hewitt Celebrity Showroom 60 Mins
1:30PM Steve Cole Celebrity Showroom 60 Mins
3:00PM Chieli Minucci Celebrity Showroom 60 mins
4:30PM Shilts Celebrity Showroom 60 mins
5:30PM Pool Show TBA Pool Deck 60 mins
6:00PM Dinner Seating - Early Grand Restaurant 120 mins
6:00PM Norman Brown Finale Celebrity Showroom 90 mins
7:30PM Show TBA Crystal Room 60 mins
8:30PM Dinner Seating - Late Grand Restaurant 120 mins
8:30PM Norman Brown Finale Celebrity Showroom 90 mins
10:30PM All Star Jam Finale 1 Celebrity Showroom 60 mins
10:30PM Show TBA Rendezvous Lounge 90 mins
12:00AM All Star Jam Finale 2 Celebrity Showroom 60 mins

Thursday February 05, 2009 Return to Miami
10:00AM Disembark Ship

Show schedule is subject to change. This does not include times for autograph and interview sessions or other activities and many non-show events that will be held during our sailing. Check for the complete schedule of activities listed in the daily newsletter available on the ship for this information.

All Headliners will perform their shows at least twice during the cruise to accomodate all guests. The shows you have access to each day and evening will be based on your early or late dinner seating. While the early diners are having dinner, the evening shows for the late diners will be taking place. When the late diners are enjoying their meal, the evening shows for those with the early dinner seating are held.

 
Click here to download pdf of schedule
 
877-529-9729
Outside the U.S. and Canada
Call: 00-1-617-587-6200